JK FORM är ett varumärke vars design genomsyrar en rustik och funktionell känsla. Vi vill erbjuda vackra och kraftfulla möbler som möter kundens behov av hållbarhet och funktionalitet. JK FORM passar de allra flesta inredningsstilar och ger, oavsett hem en känsla av värme och finess. 

Produkternas design utstrålar tidlöshet och kantas av en klassisk formgivning i all sin enkelhet. Trots enkelheten i designen känns produkterna lyxiga och materialet rejält. Fokus ligger på trämaterial, synnerligen teak, vars material är oerhört kraftigt och hållbart. Materialet ger en vacker och djup träfärg som förändras med åren.
Teak har länge varit ett mycket uppskattat material och lämpas sig särskilt bra till möbler som kommer användas mycket och slitas med kärlek. Möblerna kommer bara bli vackrare med åren, och du kommer kunna njuta av dem mycket längre än så.


Vill du bli återförsäljare?

På Homezan letar vi ständigt efter återförsäljare som vill vara med och nå våra mål och visioner. Vi har en stor efterfrågan från våra kunder som vill se produkterna i Stockholm. Därför söker vi nu återförsäljare i Stockholm med fysisk butik. Befinner ni inte er i Stockholm? Ingen fara, vi söker även återförsäljare i övriga delar av Sverige och Danmark.