Vi hälsar dig välkommen till en värld av inredning där kvalitet och design tas på största allvar. Här blir inredningsklassiker till liv och bidrar till ett hem fyllt av lyx och elegans. FRIGAARD vill med sin design och formspråk hylla livets goda och lyxa sida genom vackra och kvalitetssäkra möbler. Bland produkterna hittar vi främst designstolar, vars inspiration är hämtad från dansk- och skandinavisk design. Stolarna, vars detaljer är något utöver det vanliga, andas såväl klassisk som trendig stil. Att stolarna kommer kunna förgylla ditt hem i generation, är vi helt säkra på. 
FRIGAARD lyfter enkelheten i designen samtidigt som det finns ett framstående fokus på exklusiva material, komfort och detaljer. Produkterna har ett tidlöst och avskalat uttryck och gör sig fina i de allra flesta hem. 

FRIGAARD bjuder på designklassiker med det där lilla extra - kvalitet, vacker formgivning och avskalad design. Ett av de mest framstående materialen är teak, ett material väl anpassat till FRIGAARDs produkter. Materialet, tillsammans med designen skapar hållbara produkter med mycket hög kvalitet.