Om oss

Homezan är din skånska grannbutik där skandinavisk design möter unikhet och karaktär med influenser från naturens närvaro. Vi är ett nytänkande företag med stora ambitioner och mål inom inredningsbranschen. Med mycket erfarenhet och kunskap inom inredning vill vi erbjuda marknaden möjligheten att skapa ett unikt och personligt hem. På Homezan erbjuder vi därför inredning som sticker ut med sin kvalitet och design.  

Vi brinner för inredning och vill ge våra kunder chansen att förmedla sin personlighet genom inredning som beskriver just er. Hos hos kan alla hitta sina egna favoriter, vare sig man gillar elegant, rustik eller klassisk inredning. Vi på Homezan tycker inredning ska vara rolig och personlig, därför vill vi erbjuda våra kunder just det.

Vår vision är att erbjuda produkter där kvalitet, material och unikhet står i centrum och som gör varje skandinaviskt hem mer personligt. 

Vår filosofi 

Vi erbjuder vackra och unika möbler som snickras ihop med funktion och mycket kärlek. Vi inspireras av tidens största formgivare men vill samtidigt erbjuda våra kunder unika produkter för ett mer personligt hem. Hos oss hittar du säregna produkter där varje möbel präglas av sin egen unikhet och karaktär. 

Mycket av vårt fokus ligger på vackra och hållbara material, så som teak, bambu, rotting,  betong och marmor. Vi vill att våra produkter ska hålla länge och ha ett egen unikt utseende.   

Vi jobbar mycket med återvunna material och har alltid miljön i åtanke. För oss är det viktigt att vi har kontroll över hela tillverkningsprocessen och kan erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter. Homezan är delaktiga i hela kedjan, från design och tillverkning till försäljning. 

Vi erbjuder ett brett sortiment med allt från rustika och vackra teak-möbler och prydnader till förvaring och inredningsdetaljer i naturmaterial. Hittar du trots allt inte det du söker utan har en egen idé - kontakta oss! Vi hjälper dig gärna med tillverkningen av din egendesignade produkt.

Idag har vi ett showroom i Malmö där du som kund kan inspireras, provsitta och köpa dina möbler direkt. Hjärtligt välkommen in till oss, vi ser fram emot att träffa DIG.