Om oss

Homezan är din skånska grannbutik där skandinavisk design möter unikhet och karaktär med influenser från naturens närvaro. Vi är ett nytänkande företag med stora ambitioner och mål inom inredningsbranschen. Med mycket erfarenhet och kunskap inom interiör och exteriör vill vi erbjuda marknaden möjligheten att skapa ett unikt och personligt hem. På Homezan hittar du produkter som sticker ut. 

Vi brinner för att skapa och vill ge dig chansen att förmedla din personlighet genom inredning som beskriver just dig. Hos oss kan alla hitta sina egna favoriter, vare sig man gillar elegant, rustik eller klassisk stil. Vi på Homezan tycker att inredning ska vara rolig och originell, därför vill vi erbjuda våra kunder just det.

Vår vision är att ta fram produkter där kvalitet, material och unikhet står i centrum och som gör varje skandinaviskt hem mer personligt.


Vår filosofi

Vi erbjuder vackra och unika möbler som snickras ihop med funktion och mycket kärlek. Vi inspireras av tidens största formgivare och vill samtidigt erbjuda våra kunder produkter för ett mer personligt hem. Hos oss hittar du inredningsinspiration där varje möbel har egen karaktär.

Vårt fokus ligger på vackra och hållbara material, så som teak, bambu, rotting,  betong och marmor. Vi vill att våra produkter ska hålla länge och ha ett eget unikt utseende.  

Vi jobbar mycket med återvunna material och har alltid miljön i åtanke. För oss är det viktigt att ha kontrollen över hela tillverkningsprocessen för att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa sortiment. Homezan är delaktiga i hela kedjan, från design, produktutveckling och tillverkning till försäljning.

Vi erbjuder ett brett sortiment med allt från rustika och vackra teak-möbler och prydnader till förvaring och inredningsdetaljer i naturmaterial. Hittar du trots allt inte det du söker utan har en egen idé - kontakta oss! Vi hjälper dig gärna med tillverkningen av din egendesignade produkt.

Se dig gärna omkring på hemsidan och tveka inte att kontakta oss vid frågor. Hjärtligt välkommen!