Skamler

Uanset hvilken stil eller indretning du har, vil du helt sikkert finde en skammel, der passer til dig. Vi tilbyder et varieret udvalg af skamler i forskellige stilarter, farver og modeller. En skammel passer i entreen og i stuen samt i soveværelset eller køkkenet. Skamler har adskillige anvendelser og bruges både som siddemøbler, aflastning og udsmykning. Vidste du forresten, at det er godt for din ryg at sidde på en skammel. Da skamlen mangler et ryglæn, vil ryggen arbejde ekstra hårdt og således styrke holdningen.

RÅ træpalle
476.00 DKK 796.00 DKK
ROOT firkantet skammel teakrod
1,436.00 DKK 1,996.00 DKK
Rund skammel i teaktræ
636.00 DKK 1,116.00 DKK
Taburet med teakhylde
1,116.00 DKK 1,596.00 DKK
RÅ træ skammel
556.00 DKK 1,116.00 DKK
Japansk skammel i teaktræ
1,116.00 DKK 1,356.00 DKK

Unika träpallar av slitstark och vacker teak

Teak är ett mycket populärt träslag då det både är slitstarkt, hållbart och vattenavvisande.

Alla våra träpallar är gjorda av massiv, FSC-märkt teak som också är återvunnen. Ett hållbart och ett miljösmart tänkande för dig som vill göra en extra insats för miljön när du handlar nytt. Det återvunna materialet hjälper också till att göra varje pall extra unik i sitt utseende då träets utseende kan skifta stort.

Tillverkningen av pallarna sker i Indonesien i enlighet med Fairtrades kriterier med schyssta löner och arbetsvillkor för våra möbelsnickare.

Dekorativa pallar med vackra träslag i asiatisk och skandinavisk design

När du vill ha en snygg och dekorativ pall kan vi inget annat än att rekommendera en träpall i teak. Våra handgjorda pallar har en unik design som gör dem extra dekorativa och kan enkelt stå själv som möbel som en vacker inredningsdetalj. De unika formerna i träpallarna har inspirerats av både asiatisk och skandinavisk design.

I några av våra träpallar har vi valt att ta fram träets naturliga ådring lite extra. Det ger i sig också ett dekorativt inslag och med en mer personlig prägel i inredningen. En träpall passar in i alla rum, som vardagsrummet, sovrummet, köket, badrummet och hallen. Pallarna kan fylla samma funktion men kan se ut på olika sätt. I vårt utbud kan du hitta både modeller av fyrbent och trebent pall.

En pall i trä är en mångsidig möbel

En träpall kan användas till mycket. I hallen fungerar den som en bra sittplats för att ta på sig skorna, i köket kan den fungera som en extra matplats och i vardagsrummet kan den fungera som en fotpall. Även i sovrummet kan den användas som exemepelvis ett sängbord.

Att ha någon extra pall i trä är aldrig fel om du skulle få gäster om sittplatserna inte räcker till. Pallen är dessutom enkel att ställa undan då den inte tar så mycket plats. De flesta är i lagom höjd för att kunna skjutas in under ett bord eller något annat utrymme med plats undertill.

I vårt sortiment hittar du en träpall för alla funktioner. Vi har klassiska trebenta träpallar som passar bra i både köket, vardagsrummet och sovrummet. En träpall med eller utan förvaring under sitsen blir perfekt som ett sängbord bredvid sängen. Du hittar också badpallar som tål fuktiga utrymmen som badrum.

Träpallen är bra för din rygg

Visste du förresten att det är bra för ryggen att sitta på en träpall? Eftersom pallen saknar ryggstöd får ryggen jobba extra mycket vilket både stärker dina ryggmuskler och din hållning. Pallen är bra för att variera sittställningen när du jobbar mycket framför datorn eller om du har ett jobb där du går och står mycket. Ett bra sätt att förebygga ryggont och ryggskott längre fram.

Klassiska och moderna sittpallar i trä i olika utföranden

En snygg och unik sittpall i trä ger rummet en mer ombonad och personlig känsla. Alla våra träpallar är omsorgsfullt handgjorda av yrkesskickliga hantverkare vilket gör varje pall unik. Botanisera i vårt utbud av träpallar i hög kvalitet i många olika stilar och design för att hitta rätt pall som passar in i din inredningsstil.

Välj bland olika utföranden som en rund träpall, en trebent pall i trä eller en fyrkantig alternativt rektangulär modell. Flera av våra pallar finns i olika storlekar, höga som låga, smala som breda. Här finns något för alla hem och rum för att du enkelt ska kunna hitta din favorit.

Så sköter du din träpall

Teak är ett oerhört tåligt material varför du egentligen inte behöver underhålla en teakmöbel på något extra vis. Dock kan teak med tiden ändra färg till en något gråare nyans, vilket är en helt normal åldringsprocess. Detta händer särskilt om du använder din träpall som utomhusmöbel. Om du då vill behålla mer av den ursprungliga teakfärgen kan du använda teakolja och behandla din pall med någon gång om året.

Populära kategorier: