Teakpall 45 cm bred
Tillfälligt slut
Japansk träpall teak
1 395:- 1 695:-
Pall med hylla av teak
1 395:- 1 995:-
Rund pall av teak
795:- 1 395:-
RAW pall i trä
695:- 1 395:-
RAW träpall
595:- 995:-

Badrumspallar i trä – Bekväma och unikt designade

En badrumspall att sitta på i badrummet ger stil i rummet och sätter en personlig prägel. Våra pallar är inte bara praktiska att sitta på utan fungerar lika bra som avlastningsbord åt handdukar, växter eller inredningsdetaljer. Med en unik liten detalj som en badrumspall kan man skapa stor skillnad utseendemässigt i rummet. Vi har ett stort utbud av olika modeller för att du enkelt ska hitta en pall som passar in i ditt badrum och för dina behov.

En bekväm plats i badrummet med en pall

Vi tillbringar mer tid i badrummet än vad vi kanske tänker på för att göra oss i ordning både inför dagen och inför natten. Därför kan det vara bra att inreda med en badrumspall i trä för att skapa en bekväm plats.

En badrumspall kan ha många användningsområden och inte bara som en sittplats. Den kan också fungera som förvaring åt extra handdukar eller som ett avlastningsbord för andra saker. Vi har i vårt sortiment badrumspallar i olika stilar för att passa in i ditt badrum.

Skapa en stressfri miljö med en unik träpall till badrum

När vi tillbringar tid i badrummet kan det ofta vara bråttom att göra sig i ordning för att passa tider. Då kan det vara extra viktigt att inreda med rätt val av möbler och inredning för att skapa en så stressfri miljö som möjligt.

Sittplatser och förvaringsplatser kan man aldrig ha för många av så en pall till badrummet är en möbel som kommer till stor användning. Trä är ett levande och mycket vackert material som har en naturlig och varm textur. Att välja trä som materialval ger bara det i sig en mer avslappnad miljö, vilket kan vara viktigt för att lättare kunna stressa ner. Träpallar passar in i både modern och klassisk inredningen och smälter enkelt in i miljön.

Stabila träpallar för fuktiga miljöer

Trä är ett levande material som gör sig bra i våra svenska hem. Möbler i trä och andra trädetaljer är ett populärt val i ett badrum men det är inte alla trämöbler som kan stå i en fuktig miljö.

Vi vet hur viktigt det är med möbler som tål fuktiga utrymmen som badrum. Alla våra material är i hög kvalitet och noggrant utvalda för att vara hållbara samt tåla fukt. Du får en möbel helt anpassad till ditt badrum eller om du vill använda pallen utomhus.

Våra pallar för badrummet förenar både design, funktion och komfort. Vi använder främst materialet teak till våra möbler som också passar utmärkt för att skapa stabila badrumspallar.

Japansk badpall för japanskinspirerad spa-miljö

Använd en japansk badpall i badrummet för att skapa ett eget hemma-spa i japanskinspirerad stil. I vårt sortiment har vi japanska pallar som tål fuktig miljö och som därför både kan användas i badrummet och utomhus.

Våra rustika badpallar i teak är handgjorda och unika med asiatiskt formspråk. De ger med sitt naturliga och vackra material rummet en varm och avslappnad miljö. Pallarna är inspirerade av japansk design och passar perfekt in i ett rum med zen-inspirerad inredning.

Skapa den rätta stämningen med trädetaljer för en rogivande japansk stil

För att få den rätta japanskinspirerade spa-miljön kan du inreda med en japansk pall och med andra möbler och inredningsdetaljer i naturliga material som trä. Trämaterial i sig bidrar till en varm och lugn känsla. Placera ut några bonsaiträd, stenar, några fina ljus och häng upp kimonos på badrockskroken.

Vill du ta steget ytterligare kan du installera ett trädbadkar när det är dags att byta ut ditt gamla badkar. Perfekt för att skapa ett hemma-spa med japansk känsla.


Populära kategorier: