Loungestolar i trä och svart


Det här är Homezan

Homezan är ett svenskt helhetskoncept inom möbel- och inredningsbranschen. Grundidén är att skapa unika och funktionella möbler och inredningsprodukter av högsta kvalitet genom att själva kontrollera hela kedjan från design och produktion till försäljning och leverans till kund.

De flesta möbler och produkter som du ser i butiken är alltså designade av oss själva och tillverkade för hand av våra möbelsnickare. Vi säljer alla produkter via vår egen webbutik och ofta levererar vi också personligen möblerna hem till våra kunder.

Bakgrunden till Homezan är en klassisk situation som ofta föder nya idéer: Vi upplevde själva att det var svårt att hitta möbler och produkter som passar en mer personlig inredningsstil, vi tyckte helt enkelt att utbudet av möbler på marknaden var ganska likriktat och småtråkigt. Steg för steg föddes därför tanken på att själva bygga något helt nytt – ett möbel- och inredningsföretag med 100 procent fokus på design, kvalitet och unika produkter.

Resultatet ser du här: Homezan – en webbutik med showroom i expansiva Hyllie i Malmö.


Unika & handgjorda kvalitetsmöbler

Vi designar och tillverkar kvalitetsmöbler och inredningsprodukter av hållbara naturmaterial som teak, rotting och bambu.  Vi skapar unika designmöbler och produkter som ger ditt hem en personlig prägel och som håller i generationer. Det är möbler med både rustik, klassisk och urban design som passar såväl i lantlig inredning som i ett modernare hem.

Möblerna tillverkas för hand av skickliga möbelsnickare med en fantastisk fingertoppskänsla för både design, kvalitet och slutfinish. Hos oss förekommer ingen som helst serietillverkning – därför är varje Homezan produkt helt unik. Möblerna produceras i Indonesien, helt i enlighet med fair trade principer.


Långsiktigt hållbara material

Vi valde redan från början att jobba med hållbara material som teak, bambu och rotting – det ger produkter som är raka motsatsen till slit och släng och som kan ärvas i generationer. Vi använder också mycket återvunna material och överblivet spillmaterial från annan produktion. Återvunnet trä, framförallt teak och teak-rot är exempel på fantastiskt vackra och samtidigt klimatsmarta naturmaterial. Allt trä som används i vår produktion är dessutom FSC-certifierat.


Vårt sortiment

Vi erbjuder ett brett sortiment med allt från rustika och vackra teak-möbler och prydnader till förvaring och inredningsdetaljer i naturmaterial som bambu, sten, marmor och betong. Hittar du trots allt inte det du söker utan har en egen idé så hör av dig till oss. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar och hjälper dig gärna med tillverkningen av din egendesignade produkt.


Varmt välkommen till Homezan!