RAW träpall
595:- 995:-
RAW pall i trä
695:- 1 395:-
Rund pall av teak
795:- 1 395:-
Japansk träpall teak
1 395:- 1 695:-
Teakpall 45 cm bred
Tillfälligt slut

Liten pall - Snygga, praktiska och unika pallar

Är du på jakt efter en liten pall ska du titta i vårt breda utbud av vackra och unika träpallar i hög kvalitet. De fyller både en praktisk funktion som en bra och bekväm sittplats men kan också fungera som en avlastningsyta för växter och andra inredningsdetaljer. Våra unika och handgjorda pallar blir också i sig själva fina inredningsdetaljer att möblera ett rum med.

Snygga små pallar är mångsidiga möbler

Snygga pallar passar in i alla hem. Pallar är något av den mest mångsidiga möbeln i ett hem och är mycket användningsbara. Förutom att du kan sitta på dem fungerar de också som avlastningsbord eller som ett sängbord bredvid sängen. De finns i många utföranden med små låga pallar till högre och smala varianter. En liten pall är också enkel att plocka undan när den inte behövs och lätt att ta fram eller att flytta omkring vid behov.

Förutom att en pall är praktisk och allsidig är det också en dekorativ detalj i ditt rum. I vårt sortiment hittar du flera olika modeller av pallar så att du enkelt kan hitta en modell som passar ihop med din övriga inredning.

Liten smal pall blir en bra extra sittplats

En liten pall fungerar perfekt att ha som en extra sittplats om man exempelvis får gäster på besök och platserna inte räcker till. Perfekt att sätta fram i vardagsrummet eller vid ett matbord om pallen är i rätt höjd.

Pallar är smidiga och lätta att plocka fram och lika enkel att ställa undan. Är det en låg pall kanske den får plats under ett bord. Är det en smal pall kan man enkelt få plats med pallen i något rum, antingen som en inredningsdetalj i sig eller som ett avlastningsbord för inredningsdetaljer eller växter. En pall med tre ben passar exempelvis fint som en piedestal.

En liten träpall blir utmärkt som fotpall

En liten träpall är perfekt för att lägga upp fötterna en stund. Oavsett om du sitter och läser tidningen, en bok eller bara vill koppla av en stund med stängda ögon är en fotpall bekväm att använda.

Sitter du och arbetar hemifrån kan det också vara bra att då och då vila fötterna på en fotpall för att variera mellan olika sittställningar och av att stå upp mellan varven.

Att ha fötterna i högläge är underbart efter att ha stått upp en hel dag, men det är inte bara vilsamt utan också bra för hälsan, då det främjar blodcirkulationen och minskar risken för svullna ben och fötter.

En pall för barnrummet

En liten pall passar också utmärkt i barnrummet som en sittpall, för att nå saker på högre höjder eller som ett litet extra bord. Enkel att flytta runt av barnet själv där pallen behövs.

Pallar för utomhusbruk

En liten pall utomhus är praktisk att ha på uteplatsen. Den tar liten plats och är skön att sitta på, samtidigt som den enkelt kan flyttas och användas som ett extra avlastningsbord. Perfekt när du exempelvis ska grilla.

Träpallar i mindre, smala och låga modeller

Genom att inreda rummet med en träpall får rummet en mer naturlig känsla och ger samtidigt ett intryck av ett varmt och ombonat rum. En sittpall i trä är inte bara en praktisk möbel utan är också fin som inredningsdetalj i hemmet. Vi har många olika träpallar, från enkla mindre modeller som är smala till låga varianter. Här finns något för alla smaker och behov så att du enkelt kan hitta en pall som passar in.

Träpallar är allsidiga möbler som kan användas i de allra flesta rummen i ditt hem. Oavsett om du letar efter en liten pall, hög pall eller en vanlig sittpall med eller utan förvaring kan du hitta en perfekt pall hos oss. Vi har snygga pallar i olika modeller och storlekar.


Populära kategorier: