Dekorationsstege, klädstege & handuksstege

Letar du efter en snygg stege att använda inomhus som dekorationsstege, klädstege eller handuksstege? En trästege är en inredningsdetalj som blivit populär de senaste åren. Inte undra på det - det är en enkel men genialisk lösning för att slippa högar av kläder, filtar eller handdukar på fel och missprydsamma ställen. Dessutom är dekorationsstegen i sig en snygg inredningsdetalj inomhus som ger en skön känsla till ditt hem. 


Dekorationsstege

Använd en stege för dekoration där man kan hänga snygga inredningsdetaljer på, eller använde den funktionellt för upphängning av kläder, handdukar eller liknande. Dekorationsstege i trä ger rustik och lantlig känsla till ditt rum, vare det är i badrummet, hallen eller sovrummet.

Klädstege

Använd en stege för kläder som samtidigt blir en snygg inredningsdetalj. En klädstege passar utmärkt i sovrummet för upphängning av kläder.

Handuksstege

Varför inte en steg som handdukshängare i badrummet? Både snyggt och funktionellt. En stege i badrummet som en fristående handdukshängare som ger möjlighet till flexibel och flyttbar lösning. Handuksstege i trä passar utmärkt i fuktiga miljöer som badrum.