Dekorationsstege, klädstege & handduksstege

Letar du efter en snygg stege att använda inomhus som inredningsstege, klädstege eller handuksstege? En trästege är en inredningsdetalj som blivit populär de senaste åren. Inte undra på det - det är en enkel men genialisk lösning för att slippa högar av kläder, filtar eller handdukar på fel och missprydsamma ställen. Dessutom är dekorationsstegen i sig en snygg inredningsdetalj inomhus som ger en skön känsla till ditt hem. 


En snygg stege att använda inomhus är en inredningsdetalj som blivit populär de senaste åren. Framför allt är en trästege både snygg och praktisk som en klädstege i sovrummet eller som en handduksstege i badrummet. En dekorationsstege i trä eller i metall går också utmärkt att använda som en snygg inredningsdetalj i vardagsrummet för att hänga upp filtar eller bara låta den stå som en prydnadsstege, vacker som den är.

Inredningsstege i trä som prydnad och dekoration inomhus

Det finns flera stilfulla sätt att inreda med dekorationsstege då det är en riktigt snygg detalj i inredningen. Prydnadsstegen kan användas som dekoration för att hänga upp snygga inredningsdetaljer eller mer funktionellt för upphängning av kläder, handdukar och liknande. Det kan vara allt från kläder och plädar till tidningar och växter.

Stegen kan enkelt flyttas runt då det inte krävs någon upphängning eller hål i väggen. De är också riktigt platseffektiva då de ryms på en liten yta samtidigt som de ger ett smart sätt att förvara diverse saker på.

Vackra trästegar i teak att använda inomhus

En inredningsstege i trä ger en rustik och lantlig känsla till ditt rum - i badrummet, hallen, köket, vardagsrummet eller sovrummet. Våra stegar är handgjorda av teakgrenar, ett naturmaterial som ger en hemtrevlig känsla i rummet.

Inred vardagsrummet och köket med en dekorativ trästege

En dekorativ trästege kan också bli en snygg detalj i vardagsrummet som en avlastningsmöbel för plädar och filtar. Den kan också fungera som en förvaring för upphängning av tidningar och magasin, vilket också kan ge ett personligt intryck inte bara i vardagsrummet utan även i köket. Det frigör ytor samtidigt som tidningarnas stilmässiga omslag blir en extra detalj i inredningen.

Dekorationsstege med belysning för ett stämningsfullt ljus

Vill man inte använda möbeln som förvaring utan mer som prydnad i inredningen kan man i stället klä in stegen i en ljusslinga. En trästege med belysning ger en riktig mysig känsla i rummet när man eftersträvar ett mer stämningsfullt ljus.

Klädstege för sovrummet eller hallen

Förvaring kan man aldrig få för mycket av och att använda en stege för kläder är en enkel men genialisk lösning för att slippa högar av kläder. Samtidigt blir klädstegen en snygg dekoration och en stege i trä får rummet att kännas varmare och mer ombonat. Hela intrycket kan upplevas lite mer hemtrevligt med en personlig touch än exempelvis klädhängare som hängs på en klädställning eller på dörren.

Som klädförvaring rymmer en klädstege mycket kläder samtidigt som den tar liten plats. Den är också enkelt att montera och att flytta på. Den här smarta och snygga lösningen går precis lika bra att använda i sovrummet som i hallen för upphängning av kläder, väskor, solglasögon, mössor och mycket annat.

Behöver man mer klädförvaring kan man matcha våra klädstegar med klädhängare och klädställningar i trä. Även dessa ställningar är tillverkade för hand av massiv teak, ett material som är både vackert och hållbart.

Handduksstege för badrummet

Även i badrummet kan man använda en handduksstege till både handdukar och badrock i stället för en vanlig klassisk handdukshängare. Det blir både snyggt och funktionellt och ger badrummet en riktig personlig touch i kontrast mot ett annars kanske mer avskalat intryck med handfat, toalettstol, eventuella badkar och vitvaror som tvättmaskin och torktumlare.

En stege i badrummet kan fungera som en fristående handdukshängare vilket ger möjlighet till en flexibel och flyttbar lösning. Ofta kan badrum också vara relativt små med begränsade möjligheter för förvaring. En handuksstege i trä passar också utmärkt i fuktiga miljöer som exempelvis badrum.

En dekorationsstege i trä eller en klädstege i svart metall?

Du kan välja en inredningsstege hos oss av trä, metall eller bambu. De finns i olika färger som vit och svart som passar moderna skandinaviska hem. Vi har även stegar av grenar som ger en mer naturlig inredning. Eller varför inte en prydnadsstege av bambu för en mer exotisk känsla.  Bambustegen finns även i vit och svart färg som ger en fin kombination av trendiga färger och miljövänliga material. Dekorationsstegen i trä som är en stege gjord av grenar finns även i vit.