Dekorationsstege Rotting - Naturell Klädstege

795:-
595:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

En vacker och praktisk dekorationsstege i rotting - perfekt som klädstege eller handuksstege

En handgjord dekorationsstege av naturligt vacker rotting. En sådan här trästege är ett blickfång i din heminredning samtidigt som det hjälper till med att hålla ordning och reda.

Denna extra breda dekorationsstege är inte bara en snygg stege inomhus utan också perfekt som klädstege, handduksstege eller att hänga filtar snyggt! Häng upp en ljusslinga och du får en mysig juldekoration. Denna mångsidiga stege inredning är skapad med omsorg och precision för att passa in i varje hörn av ditt hem. Med sin naturliga rottingdesign är den här trästegen inomhus ett perfekt tillskott till alla moderna hem.

Älskar du bambu? Vår stege dekoration är inspirerad av en traditionell bambustege, men med en touch av modern design. Denna fantastiskt fina stege i rotting är precis lika miljövänlig och hållbar som en bambustege. Varje detalj är noggrant utformad i denna prydnadsstege och ger din heminredning det där lilla extra.

Om du söker efter en dekorationsstege badrum, har du hittat rätt! Använd den som en handdukshängare stege eller handduksställ stege. Den robusta konstruktionen garanterar ordning och reda för dina handdukar. Inte bara för badrummet, den här stegen för kläder är också idealisk för sovrummet som en klädstege metall.

Bredd: 50 cm
Höjd: 150 cm
Djup: 4 cm

Vikt: 3 kg

Miljö: Rotting

Skötselråd: Naturrotting har en tendens att torka ut med tiden. För att förhindra det kan du duscha stolen med en blomsterflaska ibland. Låt den sedan stå och suga åt sig fukten utan att torka av ytan.