Matbord av massiv teak

Matbordet är familjens samlingspunkt både till vardag och fest – det gör det till en av de viktigaste möblerna i hemmet. Därför känns det naturligt att satsa på ett matbord av gediget naturmaterial som håller i flera generationer. Våra rustika och stilrena matbord av massiv teak fungerar både inomhus och på uteplatsen.


Matbord i unik design

Homezan erbjuder moderna matbord i storlekar, former och material för att matcha ditt utrymme och stil. Våra unika matbord avspeglar hur du lever, med bord byggda av hantverkare av kvalitetsmaterial inklusive trä, sten, glas och metall.

Ditt matbord är kärnan i ditt hem. Det är platsen där människor samlas för att dela måltider och fester med familj och vänner. Ett bord är fokus för din matsal och hjälper dig att skapa ett utrymme som är välkomnande, bekvämt och vackert för stora och små sammankomster.

Funktionella matbord

Du vill ha ett bord som är både funktionellt och attraktivt och som passar din livsstil. Oavsett om det är för en avslappnad köksmiljö med modern känsla eller en formell matsal med en sofistikerad känsla, erbjuder Homezan ett kvalitetsbyggt bord som passar perfekt in.

Oavsett om du letar efter modern, klassisk och rustikt, har vi alternativ. Homezan-bord är designade med inspiration från bland annat modern, dansk modern och design med naturliga material. Rena linjer, robusta konstruktioner och högkvalitativa material möts i design av tidlös elegans som kommer att vara lika vacker om 20 år som de är idag.

Vi har egen tillverkning med egna möbelsnickare och samarbetar små lokala tillverkare. Med hängivenhet till hantverket och uppmärksamhet på detaljer förser vi er med högkvalitativa matbord.

Vilken storlek på matbordet?

När det gäller matbord är storleken en avgörande faktor. Oavsett om du vill ha ett runt, fyrkantigt eller rektangulärt bord kan vi hjälpa dig att bestämma storleken som maximerar ditt tillgängliga utrymme. Oavsett om det är ett bord för fyra som passar i ett mysigt lägenhetsutrymme, eller ett förlängningsbord som öppnar upp för att passa 12 gäster på semestern, har Homezan val inklusive bord i helt trä, stenbord, glasbord, fyrkantiga, runda bord.

Handla från vårt urval av bord i lager på Homezan, eller anpassa ditt bord genom att kombinera den bordsskiva och bas som fungerar bäst för din stil. Börja med en bas i metall eller trä och välj sedan en topp från våra högkvalitativa fasta och återvunna träslag, inklusive teak, valnöt och ek.

Använd ditt bord som utgångspunkt, och välj bland våra matstolar för att skapa en uppsättning som är unik för dig och lägg till ett skåp för förvaring. Duka sedan bordet och gör dig redo för familj och gäster att samlas. homezan.se