Karmstol i rotting eller med rottingsits – I svart eller natur

Bjud in naturen i ditt hem med en karmstol i rotting. Våra stolar är handvävda vilket gör varje stol unik. Med armstöd sitter du extra skönt och kan tillbringa långa stunder i stolen, kanske med en bra bok eller för att sitta och umgås. Rotting är ett material som är tidlöst och som alltid kommer tillbaka år efter år. Ett bra materialval som passar in både inomhus och utomhus, året om.

Unika handvävda stolar i rotting

Våra karmstolar är handvävda av erfarna hantverkare, vilket gör varje stol unik. Att inreda sitt hem med handgjorda möbler ger en varm och hemtrevlig känsla. Det unika sätter också en personlig touch på inredningen.

Vi har både karmstolar helt i rotting men också i blandade material med rottingsits och rotting i ryggstödet. Alla våra karmstolar med rottingsits är tätt vävda för att bära tyngd. Armstöden på karmstolarna är designade för att ge ett gott stöd och är också praktiskt utformade för att kunna sitta nära ett bord vid måltider.

Rotting som material

Rotting som är ett naturligt och levande material är vackert då det kan ha skiftningar i både färg och struktur. Det är ett starkt material men samtidigt något lätt böjbart, vilket gör det till ett perfekt materialval till karmstolar av rotting. Materialet behöver hanteras av erfarna och skickliga hantverkare för att forma rankorna på önskat sätt till en snyggt designad, unik och funktionell möbel.

Det är alltid något extra vacker med en handgjord möbel. Om stolen sköts på rätt sätt håller den i många år framöver. Rotting är också ett perfekt materialval om man vill ha lite lättare stolar som är enkla att både lyfta och flytta.

Karmstolar av rotting i svart eller natur

Rotting är ett naturligt material som åldras vackert vilket ger en unik karaktär med tiden. Att välja en karmstol i rotting i dess naturliga färg är därför ett mycket bra val som ger ett lyft i inredningen. Naturfärgen är enkel att använda och kombinera med andra färger i rummet och smälter fint in bland andra möbler.

Karmstol i svart rotting

Vill man ha något mer iögonfallande som fångar blicken i rummet kan man bryta av med en karmstol i svart rotting. Har man i övrigt mycket svart i inredningen smälter stolen enkelt in och förstärker den eleganta och stilrena känslan. Samtidigt får du en personlig touch i inredningen tack vare rottingmaterialet i sig och utformningen av stolen.

Karmstolar med rottingsits

Passar en stol helt i rotting inte riktig in i rummet kan man satsa på en karmstol i trä med sits i rotting. En stol som alltid är rätt till exempelvis ett matbord.

En stol med både rygg- och armstöd ger en skön och bekväm plats att sitta och slappna av eller för att sitta långa stunder i för att umgås. Karmstolar finns i många varianter från enkla och stilrena till mer fåtöljliknande modeller. Vill man inte att hela stolen ska vara i rotting har vi i vårt utbud även karmstol med rottingsits.

Stolar med armstöd i rotting för uteplatsen

På uteplatsen kan det bli snyggt med ett möblemang i rotting – tidlöst och vackert. För extra komfort kan en stol med armstöd bli perfekt får långa stunder av avkoppling utomhus. En karmstol i rotting är ett riktigt bra val där både ryggstödet och armstöden gör att du sitter bekvämt och lite mer avslappnat än i en vanlig stol.

Spana in våra karmstolar och övriga loungemöbler i rotting för att inreda uteplatsen med bekväma möbler som också ger utemiljön en hemtrevlig och avslappnad känsla. Har du inte helt bestämt dig för rotting ännu har vi även andra karmstolar i trä för alla inredningsstilar.