Karmstol - En stol med armstöd för bra komfort

Letar du efter en stol med armstöd till ditt sovrum, din matplats, vardagsrummet eller till hallen? Att slå sig ner i en karmstol och kunna luta armar och armbågar på bekväma armstöd är perfekt för att varva ner, kanske efter en lång arbetsdag.

Vi har ett brett utbud av karmstolar i olika stilar, material och färg för olika smaker och behov. Välj bland enklare och stilrena formspråk till mer fåtöljliknande modeller. Våra karmstolar är i hög kvalitet och har också en genomtänkt design både för att ge maximal komfort och för att vara snygga inredningsdetaljer.

Skillnaden mellan en karmstol och en vanlig stol

Karmstolar är stolar som har både ett ryggstöd och armstöd. En karmstol ger tack vare armstöden ett större stöd för både rygg och armar i jämförelse med en vanlig stol. Det ger en mer bekväm sittställning och hela upplevelsen av att sitta i en karmstol är att det känns mer mysigt. Flera av våra modeller har också en formad rygg vilket ger ytterligare en behaglig sittkomfort.

Inredningsmässigt ger stolen också ett större intryck av att rummet är mer gediget möblerat än med stolar utan armstöd.

Matstolar och köksstolar med armstöd

Stolar med armstöd passar utmärkt som matstolar eller köksstolar. De tar visserligen lite mer plats men ger större bekvämlighet vilket kan vara bra om familjen vill sitta och äta länge. Armstöden är också praktiska både för barn och äldre personer som får extra stöd.

En matstol med armstöd ser också elegantare ut runt matbordet och kan skapa en mer lyxig matsalskänsla än en stol med bara ryggstöd. Även köksstolar med armstöd ger köket ett lyft inredningsmässigt och ger gott om bekvämlighet under måltiderna.

Karmstolen passar in i alla miljöer

Stolar kan man aldrig ha för många av och det behövs i alla hem. I alla rum behövs någon form av sittplats och det är viktigt att det både är bekvämt och att stolen passar in i inredningen. Med rätt sorts stol kan du förstärka rummets känsla eller ge hela rummet ett lyft.

Oavsett vilken inredningsstil du har eller i vilket rum du vill möblera passar en karmstol alltid in. Vi har karmstolar i både eleganta, stilrena och moderna varianter för alla hem och inredningsstilar. Välj bland olika modeller som passar som köksstol, matstol eller är mer som en fåtölj för sovrummet, hallen eller vardagsrummet.

Skapa en gammaldags känsla med modern touch

I vardagsrummet passar också karmstolar perfekt i stället för fåtöljer eller som en stol till skrivbordet. Det ger en elegant och gammaldags känsla men kan ändå få en lite mer modern touch beroende på vilken modell och vilket material du väljer.

Speciellt snyggt kan det bli att placera en karmstol i ett hörn av rummet där du skapar en lugn och avkopplande miljö. Kanske som en läshörna där du kan sitta bekvämt med armstöd.

En sådan myshörna passar också utmärkt i ett sovrum. I sovrummet fungerar också en stol med armstöd vid ett sminkbord eller toalettbord. Där kan stolen även fungera som en förvaringsplats åt morgondagens kläder som kan hänga fint över ena armstödet.

Snygga, unika stolar med armstöd - hitta din favorit

En vacker och unik karmstol är inbjudande och skapar ett ombonat rum med en personlig känsla. Titta igenom vårt utbud av karmstolar som håller hög kvalitet i mängder av stilar och design för att hitta rätt stol med armstöd som passar in i din inredningsstil. Vi har modeller helt i trä men också med sitsar stoppade i vackert tyg eller med lädersits. Här finns något för alla för att du enkelt ska kunna hitta din favorit med den typen av karmstol du önskar.


Några populära underkategorier: