EKSJÖ Loungestol Teak

6 495:-
4 495:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

Loungestol utomhus i teak - En bekväm utefåtölj i trä med unik design

Vår loungestol utomhus i teak - En bekväm träfåtölj med en unik design, är en del av vår omtyckta EKSJÖ-utemöbelkollektion. Inom EKSJÖ-sortimentet finner du fler matchande loungemöbler som kompletterar denna fantastiska utefåtölj. Tillverkad för hand i högkvalitativ och hållbar teak, representerar denna träfåtölj en perfekt kombination av komfort och stil. Teak är känd för sin hållbarhet och motståndskraft, vilket gör det till ett utmärkt val för utomhusmöbler.

EKSJÖ loungestol utomhus har en unik och smäcker design som ger den ett karakteristiskt utseende samtidigt som den erbjuder en bekväm plats att koppla av på. Oavsett om du placerar den i ditt uterum, på altanen eller i trädgården, kommer denna utefåtölj i trä att skapa en avkopplande atmosfär. Den kan användas fristående eller tillsammans med andra EKSJÖ-loungemöbler för att skapa den perfekta utomhusmiljön.

Med EKSJÖ loungestol utomhus får du både stil och funktion i ett. Vår utefåtöljen är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket gör den till en utmärkt utemöbel för dig som söker både komfort och estetik. Teakens naturliga skönhet och hållbarhet kommer att säkerställa att denna träfåtölj blir en favorit i din utomhusmiljö under många säsonger framöver.

Den mångsidiga utefåtöljen passar även perfekt på din balkong. Upplev det ultimata nöjet av att koppla av medan du njuter av frisk luft och vacker utsikt. Vår loungestol utomhus i teak ger dig möjlighet att omvandla din balkong till en personlig oas där du kan luta dig tillbaka och njuta av lugnet i det fria.

EKSJÖ Loungestol Utomhus Teak fakta:

Storlek: 78x70x74 cm

Miljö: FSC-märkt teak

Skötselråd: Teak grånar naturligt med tiden om möbeln står obehandlad utomhus. Om du vill behålla mer av den ursprungliga träfärgen kan du då olja in fåtöljen med teakolja en eller två gånger om året


Frigaard design logotyp