FALSTERBO Loungestol
1 995:- 5 495:-
NYBORG matstol i teak
Tillfälligt slut
EKSJÖ träfåtölj teak
Tillfälligt slut
EKSJÖ Loungestol Teak
Tillfälligt slut

Karmstol i trä - Snygga & unika stolar i ek och teak

En karmstol i trä är perfekt när du vill sitta skönt och bekvämt med stöd för armarna, inomhus som utomhus. Armstöden ger en bra komfort för att kunna sitta lite längre än i en vanlig stol med bara ryggstöd. Våra karmstolar finns i många modeller och med olika träslag med allt från ek till teak, i svart, antik eller naturlig färg. Det är gedigna material i hög kvalitet för att karmstolarna ska kunna användas under många år framöver.

Moderna och bekväma karmstolar i trä

Karmstolen användes mycket förr i tiden men har nu blivit modern igen. I vårt utbud finns stolar i olika stilar för att passa in i olika rum och för olika smaker vad gäller inredning. En sak har de gemensamt - alla våra karmstolar är mycket sköna att sitta i.

Att ge armarna plats att vila på armstöden, ger en avslappnad känsla, samtidigt som ryggen och hela överkroppen får bättre stöd. En möbel perfekt att sitta i för att umgås eller för att läsa tidningen eller en bok med bra stöd för armarna.

Inred med en snygg karmstol i trä utomhus eller inomhus

En karmstol är en mångsidig stol som passar in i alla miljöer. Våra snygga karmstolar kan användas både inomhus och utomhus. Inne kan en karmstol användas vid matbordet, till skrivbordet, i en läshörna, som en mysig plats i sovrummet eller som komplement till en soffa i vardagsrummet. De passar helt enkelt i hemmets alla rum.

En karmstol i trä utomhus blir ett snyggt tillskott i en härlig utemiljö. Den passar lika fint på altanen eller balkongen tillsammans med andra möbler eller som en ensam möbel ute i trädgården, kanske under ett träd.

Träval för den perfekta karmstolen

Om du är på jakt efter en karmstol i trä kommer du att finna många snygga modeller i vårt sortiment. Du hittar allt från mer stilrena modeller till mer fåtöljliknande varianter. En trästol är enkel att placera nästan överallt.

Bland våra träslag använder vi både ek och teak som är två fantastiska material att använda i möbler. Vi har modeller helt i trä men också varianter där stolens sits är i rotting eller vadderad och kan vara klädd i läder eller tyg. Stolar ska inte bara vara fina att titta på utan också bekväma att sitta i. Våra stolar har en genomtänkt design för att ge maximal komfort.

Karmstol i svart trä – stiligt och elegant

En svart karmstol är stilig och ger en elegant touch i inredningen. Perfekt för vardagsrummet, matplatsen, arbetsrummet eller sovrummet. En svart stol med armstöd är alltid enkelt att inreda med, både för att bryta av i ett rum med en annan accentfärg men också att förstärka ett stilrent rum med svarta möbler. Hos oss hittar du karmstolar i svart trä i flera olika modeller och stilar för att passa in i ditt hem.

Karmstol i antik stil

En karmstol i trä kan beroende på träval och ytbehandling skapa en antik stil. Genom att välja en klassisk modell av en karmstol med ett trämaterial i mer antikgrått eller genom att välja en stol med rätt ytbehandling med olja, lasyr eller lack, kan du få den rätta stilen.

Karmstol i ek

Träslaget ek är ett mycket uppskattat material då det är både hårt och vackert. Med en karmstol i ek kan du få möbeln att enkelt passa in i allt från klassisk och tidlös inredning till en mer modern och stilren inredningsstil.

En ekstol är elegant och är särskilt vacker som en köksstol eller till matplatsen vid middagsbordet i vardagsrummet. Den passar givetvis in i alla miljöer och vid ett skrivbord blir en karmstol i ek en snygg och elegant inredningsdetalj.

Karmstol i teak

En skön karmstol i teak ger ett varmt intryck i rummet. Teak är ett material som åldras mycket snyggt och kan i början vara något rödbrun i färgen. Träet bleknar med tiden och kan senare anta en mer silvrig ton.


Populära kategorier: