Loungestolar och loungefåtöljer i trä, läder och rotting

En snyggt designad loungefåtölj sätter pricken över i för ett personligt inrett hem. Vi har designat en mängd olika varianter av loungestolar och träfåtöljer i trä, läder- eller rotting i olika färger och stilar. Våra stolar i trä passar bra både inne och utomhus tack vare det hållbara och robusta teakträet.


Materialval för den perfekta loungestolen

Oavsett vilken stil man gillar som klassiskt, lantligt, rustikt eller modernt, kan man utifrån både form och materialval hitta en modell som passar perfekt. I vårt sortiment hittar du både klassiska och moderiktiga loungefåtöljer i mängder av olika stilar och färger - unika och handtillverkade i hållbara naturmaterial. Vi kombinerar design och komfort med material av hög kvalitet.

Loungestol rotting

Är du på jakt efter en loungestol i rotting har vi snygga rottingstolar och korgstolar som är handgjorda av naturrotting. Ett miljövänligt och förnybart naturmaterial som ger lloungefåtöljen en inbjudande och ombonad känsla.

Våra loungestolar av rotting finns i olika utföranden och är unika i sin design. Välj bland låg eller hög rygg, rund form eller en rottingfåtölj med mer bakåtlutande ryggstöd för sköna stunder. Stolarna är bekväma och kan kombineras med extra dynor och kuddar för ytterligare komfort.

Loungestol läder

Läder är alltid trendigt och ger en elegant känsla i hemmet. Att välja en loungefåtölj i läder skapar lätt blickfånget i rummet och passar därför utmärkt som ensam stol lika bra som i grupp.

I vårt utbud har vi flera olika varianter av loungestolar i läder i kombination med teak. Välj bland modeller med lägre rygg eller högre rygg, med eller utan nackstöd, med rygg och sits av slät eller flätat läder, alternativt ko-skinn.

Loungestol trä

I sortimentet finns även många fina loungestolar i trä i det hållbara träslaget teak. En del av modellerna är hopfällbara som klassiska strandstolar eller längre solstol och andra är designade som sköna fåtöljer eller träsoffor.

Stolar som kan användas både inomhus och utomhus

En loungefåtölj är en perfekt möbel som kan användas både inne och ute. Det är bekväma stolar som skapar härliga stunder att umgås med nära och kära utomhus under varma månader och även inomhus i exempelvis vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Vi har många sköna och väldesignade loungestolar i olika stilar, färger och material som kan användas både inomhus som utomhus.

Avkopplande loungehörna med en loungefåtölj i vardagsrummet

En loungestol ger många inredningsmöjligheter då det är en möbel som är mycket lättplacerad och passar in i hemmets alla rum.

Att inreda en särskild loungehörna för avkoppling är populärt för just denna typ av möbel och även att placera en eller två mittemot en soffa i vardagsrummet. Vill man få det extra mysigt kan man placera extra kuddar i loungefåtöljerna tillsammans med en värmande filt.

Loungestolarna i vårt utbud finns i många olika material och färger att välja mellan för att enkelt passa in i olika inredningsstilar.

Loungestolar utomhus för din uteplats, trädgård och balkong

I vårt utbud hittar du loungestol för olika typer av uteplatser, som terrassen, på balkongen eller i trädgården. Här finns modeller i olika stilar och för alla tillfällen.

Vill du skapa den perfekta platsen att inta morgonens första kopp kaffe och njuta av utsikten, väljer du en mysig loungestol, gärna med lite rundad rygg som känns lite omfamnande. Här kan vi tipsa om våra rottingmöbler i runda former, bakåtlutande ryggstöd och mjuka sittkuddar.

Även till de sena kvällarna med en kopp kaffe, ett glas vin eller en iskall öl kan en extra bekväm och skön loungefåtölj passa perfekt. Är man trendmedveten och föredrar en modern möbel som också går att använda vid poolen eller mer festliga tillställningar har vi också många stiliga alternativ.