Välkommen till Homezan's Influencer Program 

Där din passion för heminredning möter vår kärlek till hållbar design!

Hos Homezan, ett svenskt helhetskoncept inom möbel- och heminredningsbranschen baserat i Malmö, skapar vi mer än bara möbler. Vi skapar historier, traditioner och en känsla av lyx som varar genom generationer. Vår kollektion av handgjorda möbler och inredningsprodukter, tillverkade av hållbara material som återvunnen teak, rotting och bambu, är designade för att skapa ett hem där varje detalj berättar en historia.

Som en del av vårt Influencer Program 2024, söker vi dig som delar vår passion för kvalitet, hållbarhet och tidlös design. Vi tror att ditt unika perspektiv och din röst kan inspirera andra att skapa hem som inte bara är estetiskt tilltalande, utan också etiskt och miljömässigt ansvarsfulla.

Hur du kan bli en del av denna inspirerande resa:

  1. Anslut dig till oss: Följ länken till vår Google Form och upptäck hur vi kan samarbeta.
  2. Lär känna oss: Ladda ner vår influencer brief och fördjupa dig i Homezan's värld. Briefen finns bifogad som länk i formuläret.
  3. Dela din passion: Registrera ditt intresse genom att anmäla dig via formuläret.
  4. Börja din resa: Vi kontaktar dig inom 5 arbetsdagar för att börja vår gemensamma resa.

Låt oss tillsammans inspirera världen med design som berör, hållbart hantverk som består och en berättelse som bara väntar på att bli berättad. Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa magi.

Bli en del av Homezan's familj idag – där ditt hem blir en del av vår berättelse.