Designade träpallar av teak

Om du är ute efter en både praktisk och snygg träpall har vi mycket att välja mellan. Våra träpallar är gjorda av stark och hållbar teak och finns i en mängd olika designer. Här hittar du den klassiska trebenta pallen, pallar med förvaring under sitsen och designade pallar med unika former som inspirerats av både asiatisk och skandinavisk design.


Klassiska & moderna träpallar av massivt trä

Träpallar har en massa olika användningsområden – de blir helt enkelt vad du gör dem till. Använd din pall som sittplats, avställningsbord, sidobord, sängbord, skoställ eller piedestal för dina växter. En träpall passar perfekt i hallen när du ska ta på skorna, som en liten stege i köket för den som inte når till det högsta köksskåpet, som avlastningsbord i vardagsrummet, extra sittplats på balkongen eller litet kaffebord vid läshörnan.

Alla våra träpallar är omsorgsfullt handgjorda av yrkesskickliga hantverkare vilket innebär att ingen pall är exakt den andra lik – de är alla unika. Flera av våra pallar finns också i olika storlekar – allt för att du ska hitta en trämöbel som känns skräddarsydd för just dig.


Homezans träpallar för alla behov

Hos Homezan hittar du klassiska trebenta träpallar av massiv teak i flera olika storlekar. Här finns också badrumspallar av teak från JK Form som passar perfekt i ett badrum då teak tål fuktiga utrymmen. Du kan dessutom mixa och matcha vår badrumspall med våra badrumshyllor av teak i samma serie som finns i olika storlekar för både små och stora badrum. Vi har även en fiffig träpall med extra hylla under sitsen som funkar utmärkt som sängbord eller litet skoställ till en mindre hall. Missa inte heller våra helt unika och populära träpallar som är tillverkade av återvunnen teakrot – ett material som ger en både rustik och modern känsla på samma gång och blir ett självklart blickfång i vilken heminredning som helst.

Alla våra träpallar är gjorda av massiv, FSC-märkt teak som också är återvunnen – miljösmart så det förslår. Tillverkningen sker i Indonesien under fair trade förhållanden med schyssta löner och arbetsvillkor för våra möbelsnickare.


Så sköter du din träpall

Teak är ett oerhört tåligt material varför du egentligen inte behöver underhålla en teakmöbel på något extra vis. Dock kan teak med tiden ändra färg till en något gråare nyans, vilket är en helt normal åldringsprocess. Detta händer särskilt om du använder din träpall som utomhusmöbel. Om du då vill behålla mer av den ursprungliga teakfärgen kan du använda teakolja och behandla din pall med någon gång om året.


Träpallen och din rygg

Visste du förresten att det är bra för ryggen att sitta på en träpall? Eftersom pallen saknar ryggstöd kommer ryggen få jobba extra mycket och på så sätt stärker du ryggmusklerna och din hållning. Ibland är det läge att variera sittställningen om man jobbar mycket framför datorn eller har ett jobb där du går och står mycket – ett bra sätt att förebygga ryggont och ryggskott längre fram.


Populära kategorier: