Pall med hylla av teak

1 995:-
1 395:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

En unik träpall med förvaring under sitsen

En supersnygg och samtidigt praktisk träpall av teak. Den här nätta pallen har en smart förvaringshylla under sittytan – en unik möbel som blir vad du gör den till.

Om du är ute efter förvaring för en trång hall så funkar pallen utmärkt som skoställ som du dessutom kan sätta dig på för att knyta skorna.

Det är också en perfekt pall för badrummet - hyllan kan användas för förvaring av handdukar, tvättlappar eller hygienartiklar till exempel. Och har du små barn som inte når upp till vasken är den utmärkt att ha till hands just i badrummet.

Teakmöbler tål väder och vind riktigt bra, därför är den här pallen också perfekt på balkongen eller altanen, som sittmöbel eller att ställa blomsterkrukor på.

Den här träpallen är gjord av FSC-märkt teak, ett av våra mest starka och hållbara träslag. Den naturliga oljan i teaken gör att träet åldras mycket vackert. Pallen är handtillverkad och helt obehandlad med en polerad yta som ger en naturlig blankhet och lyster åt träet.

Bredd: 55 cm
Djup: 39 cm
Höjd: 45 cm

Miljö: FSC-märkt teakträ

Skötselråd: Vid utomhusbruk förändras färgen på ytan naturligt, om du vill behålla mer av den ursprungliga färgen kan du rengöra och olja in pallen med teakolja två ggr om året.