Rund pall av teak

1 395:-
795:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

Stilren liten badrumspall i klassisk design

Det här är en riktigt klassisk trebent träpall av gedigen kvalitet. En nätt träpall som är gjord av stark, hållbar teak med en fantastiskt vacker ådring och snygg polerad finish.

Den här runda träpallen är en perfekt liten kökspall eller en extra sittplats vid soffan eller bordet. Den funkar också utmärkt som badrumspall, sidobord, sängbord eller piedestal och blir en praktisk sittplats eller sidobord för altanen eller balkongen till exempel. Då teak är ett hårt och beständigt material som man använder sig av för att bygga båtar till exempel funkar den utomhus i vilket väder som helst.

Pallen är gjord av FSC-märkt teakträ och handtillverkad med stor omsorg. Den naturliga teakoljan som finns i träet ger en mycket vacker yta – den fina lystern kommer från manuell polering, då pallen är helt obehandlad.

Diameter: 35 cm
Höjd: 43 cm

Miljö: FSC-märkt teakträ

Skötselråd: Pallen kan användas utomhus utan behandling, den får då en naturligt gråare ton med tiden. Om du vill behålla mer av den ursprungliga träfärgen ska du behandla pallen med teakolja två gånger om året.