Sängpall – Snygga och unika pallar som sittplats eller sängbord

En sängpall i sovrummet är en perfekt möbel att både sitta på, som ett sängbord eller som förvaring för ditt sängöverkast och kuddar över natten. Spana in vårt utbud av vackra sängpallar i trä som ger en unik och personlig stil i rummet med en varm och ombonad känsla. Vi har flera olika varianter från mer stilrena till mer elegantare modeller att välja på.

Skapa en mer unik och personlig stil med en sängpall

Att inreda sovrummet med en sängpall i stället för en sittkudde skapar en mer personlig och unik stil. Sängpallen fyller samma funktion men ger en annan typ av känsla i rummet. Att dessutom välja en pall i trä ger mer karaktär åt rummet med en personlig prägel.

Sängpallen är också mångsidig och passar lika bra som sittplats, fotpall, sängbord eller sidobord, vilket gör det till en riktigt användbar möbel i hela ditt hem. Extra funktionell blir pallen om den har en eller flera hyllor där du kan förvara tidningar och andra mindre saker.

Smart förvaring i sovrummet

En pall i sovrummet fungerar också utmärkt som smart förvaring. Beroende på storleken på sittytan kan pallen användas till olika slags inredningsdetaljer eller som piedestal för blommor för att skapa en härlig miljö inspirerad av naturen.

På pallen kan du också lägga dina kläder till morgonen som en liten extra klädbetjänt när det är lite ont om plats. Den fungerar också utmärkt för sängöverkastet eller sängens kuddar över natten.

Att just välja en sängpall för dessa användningsområden är praktiskt eftersom möbeln tar liten plats och kan enkelt ställas undan i ett hörn eller under ett bord. Pallen är också enkel att flytta då den väger väldigt lite.

Pall som sängbord

Ett sängbord bredvid sängen både som en inredningsdetalj men också som en avställningsplats har de flesta behov av. Att använda en pall som sängbord ger rummet en mer personlig och hemtrevlig känsla, speciellt med en vacker träpall. På pallen kan du enkelt placera en väckarklocka, lampa, en tidning eller en bok och annat som kan vara bra att ha vid sängen.

I vårt sortiment har vi också några modeller med en eller flera hyllor som ger ett smart förvaringsfack. Perfekt för extra förvaringsmöjligheter för tidningar eller andra små saker om du vill använda pallen som sängbord eller ett sidobord. Pallen är både en funktionell och snygg lösning.

Pallen är en mångsidig möbel

En pall passar alltid in i hemmet någonstans och är samtidigt en mycket mångsidig och användbar möbel. Den kan användas både som ett sängbord, att sitta på den eller som ett avlastningsbord. Pallen är både enkel att ta fram vid behov och att ställa undan när den inte behövs. Eftersom den inte väger så mycket är den också lätt att flytta omkring vid behov.

En pall är inte bara praktisk utan den är även mycket dekorativ och kan i sig fungera som en vacker inredningsdetalj i rummet. I vårt utbud hittar du flera olika modeller av träpallar i många utföranden och storlekar för att du enkelt ska hitta den pall som fyller dina behov och som passar ihop med din övriga inredning.

Flexibel extra sittplats

Genom att ha tillgång till en sängpall i sovrummet får du också en flexibel extra sittplats som kan användas i andra rum. När gäster kommer på besök och sittplatserna inte räcker till kan en pall enkelt flyttas till vardagsrummet eller till matbordet om pallen är i rätt höjd.

En vacker och skön fotpall i sovrummet

En sängpall är också perfekt för att lägga upp fötterna en stund när du exempelvis sitter i en skön fåtölj i sovrummet eller vardagsrummet. Den är bekväm att använda oavsett om du vill sitta och koppla av en stund med att blunda eller läsa en bra tidning eller en spännande bok.


Populära kategorier: