Japansk träpall teak

1 695:-
1 395:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

En rustik träpall inspirerad av japansk design

Är du ute efter en unik träpall med asiatiskt formspråk? Då har du kommit rätt – den här pallen har en helt egen design som är inspirerad av de japanska träpallar du ser i så kallade onsen, japanska traditionella badhus. 

Pallen är handgjord och tillverkad av starkt och hållbart teakträ med en naturlig, obehandlad yta som är polerad för att skapa en riktigt fin lyster i träet.

Pallen funkar lika bra inne som utomhus, då teak står emot både väder och vind. Den är gjord av FSC-certifierad teak som åldras naturligt och vackert med bibehållen hållbarhet. 

Använd den i badrummet, som kökspall, sittplats på balkongen, pall till barnrummet eller hallen – den här fina lilla trämöbeln passar in precis där du vill.

Bredd: 45 cm
Djup: 32 cm
Höjd: 45 cm

Miljö: FSC-märkt teak

Skötselråd: Pallen är obehandlad men behåller sin fina yta naturligt tack vare oljan i teakträet. Om du använder den utomhus kommer den att åldras med tiden och få en gråare nyans. Vill du behålla mer av den ursprungliga träfärgen kan du då olja in pallen med teakolja ett par gånger om året.