Designa dina egna möbler

På Homezan hanterar vi hela kedjan från tillverkning till försäljning, något vi värdesätter högt. Det betyder att vi kan designa, tillverka och sälja våra produkter med en extrem flexibilitet inom färg, form och funktion. Detta ger dig som kund en större möjlighet att hitta vad du söker, vilket är viktigt för oss. Vi vill att inredning ska vara personlig och att du som kund ska kunna hitta produkter hos oss som känns som DU. Vårt mål är att kunna förse våra kunder med möbler och inredningsprodukter som gör det skandinaviska hemmet varmt, unikt och mer personligt. 


Privatperson

Förutom våra nuvarande kollektioner erbjuder vi även kundanpassade möbler enligt era önskemål. Har du en idé om en möbel eller inredningsdetalj, eller kanske vill göra om en av våra möbler så att den passar just dig. Skicka dina idéer till oss så kan vi tillsammans ta fram lösningar och anpassa färg, form, modell och material efter dina önskemål. Vi hjälper gärna till! 

info@homezan.com


Inrednings- eller möbeldesigner

Gillar du våra produkter och skulle vilja använda dem i ditt projekt? Tveka inte att höra av dig, vi samarbetar gärna med inredningsdesigners på olika sätt och ser fram emot att höra dina idéer. Vi ser varje samarbete som unikt och är måna om att ta fram något som passar dig, din stil och ditt projekt. 

Har du en idé om en ny produkt som du vill få ut på marknaden? Vi kan förverkliga din idé och hjälpa dig att sälja den. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för dig.