Välkommen till Frinello - en värld av stilfull formgivning och kvalitetssäkra möbler. Frinello är ett varumärke där praktfull design står i fokus. Frinellos produkter kännetecknas av hög kvalitet och intresseväckande former, där skandinavisk design möter influencer från Italien. Vi möter den designmedvetna kunden genom att erbjuda produkter som känns unika, lyxiga och exklusiva.
Sortimentet består av exklusiva loungestolar, bekväma möbler och mindre inredningsdetaljer. Allt med fokus på kvalié och en medvetenhet kring design och funktion. Vilken produkt du än väljer att sätta i ditt hem kommer den få den uppmärksamhet den förtjänar. Frinellos produkter är iögonfallande och lyfter ett helt rum med den genomtänkta designen.
Vi jobbar mycket med att kombinera olika material för att nå en känsla av exklusivitet och tidlöshet. Teak och läder är två kombinerade material som är återkommande och lyser som en röd tråd genom varje kollektion. Frinello skapar också fantastiska inredningsdetaljer i vackert marmor-material. Ett material där varje produkt blir unik i sitt utseende, tack vare dess olika färger och mönster. Här hittar ni inredningsprodukter i marmor med hög kvalitet som höjer lyx-känslan i hemmet.


Vill du bli återförsäljare?

På Homezan letar vi ständigt efter återförsäljare som vill vara med och nå våra mål och visioner. Vi har en stor efterfrågan från våra kunder som vill se produkterna i Stockholm. Därför söker vi nu återförsäljare i Stockholm med fysisk butik. Befinner ni inte er i Stockholm? Ingen fara, vi söker även återförsäljare i övriga delar av Sverige och Danmark.