Unika möbler och inredning för återförsäljare


Unikt produktutbud

På Homezan hittar du produkter där varje möbel och inredningsdetalj är ett hantverk med egen karaktär. Vi lägger mycket tid på produktens naturliga elegans, kvalié och val av material. Vi inspireras av tidernas största formgivare och vill samtidigt erbjuda våra kunder unika produkter för ett mer personligt hem. Vår vision är att erbjuda produkter där kvalité, material och unikhet står i centrum. Vi jobbar med naturmaterial så som teak, massivt trä, bambu, rotting och betong. Vi har alltid miljön i åtanke och är måna om att ta hand om hela materialet. 


Homezan är en nystartad inredningsleverantör med mycket höga mål och visioner. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa produkter. Vi sitter i Malmö, där vi även har ett showroom som är öppen för våra kunder. I övrigt sker vår försäljning via vår webbutik.  


Flexibla möjligheter 

På Homezan hanterar vi hela kedjan från tillverkning till försäljning, något vi värdesätter högt. Det betyder att vi kan designa, tillverka och sälja våra produkter med en extrem flexibilitet inom färg, form och funktion. Detta ger slutkunden en större möjlighet att hitta vad den söker, vilket är viktigt för oss. Dessutom kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och på så sätt vara unika på marknaden.


Vill du bli återförsäljare?

På Homezan letar vi ständigt efter återförsäljare som vill vara med och nå våra mål och visioner. Vi har en stor efterfrågan från våra kunder som vill se produkterna i Stockholm. Därför söker vi nu återförsäljare i Stockholm med fysisk butik. Befinner ni inte er i Stockholm? Ingen fara, vi söker även återförsäljare i övriga delar av Sverige och Danmark. 


Låter det intressant? Hör gärna av er så pratar vi vidare! 

Mejl: jerry.friberg@homezan.com

Telefon: 0733-18 18 41


Logga in på återförsäljarkonto här

Har du inget återförsäljarkonto? Vänligen skicka en förfrågan mail till info@homezan.com så hjälper vi dig!