Stående vinställ trä 14 flaskor

2 495:-
1 495:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

Ett massivt vinställ stående golvmodell i trä för 14 flaskor

Det här är ett av våra rustika vinställ som är utformade för att stå stadigt på golvet – i köket, vardagsrummet eller matsalen till exempel. Stället pryder sin plats var du än väljer att placera det. Det är en praktisk förvaringsmöbel för dina vinflaskor men fungerar också som litet sideboard eller piedestal där du kan ställa växter, ljus eller prydnadssaker. Vinfacken är 8,5 cm i diameter och rymmer även normalstora champagneflaskor.

Vinstället har en mellanbrun, sandpapprad yta som framhäver träets ådring på ett vackert sätt. Det är handtillverkat av återvunnen teak vilket gör att varje ställ har sitt eget unika utseende.

Det här stående vinstället finns i fyra olika varianter – välj mellan det här stället som rymmer 14 vinflaskor, 20 flaskor, 30 flaskor eller 40 flaskor. Men vi har också andra golvplacerade vinställ och även vägghängda varianter.

Vinstället levereras helt färdigmonterat.

Höjd: 75 cm
Bredd: 32 cm
Djup: 32 cm
Vikt: 10 kg

Miljö: Återvunnen FSC-märkt teak

Skötselråd: Teakträ är helt underhållsfritt. Om du skulle råka spilla på stället ska du torka av med vatten och mild tvål eller diskmedel, inte några starka rengöringsmedel.

JK Form logotyp