Stående vinställ trä 30 flaskor

4 995:-
2 895:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

Ett stort stående vinställ golv av trä med rustik look

Våra stående vinställ av massiv återvunnen teak passar i både kök, vardagsrum och matsal. Den rustika formen och det naturliga materialet bidrar till en ombonad känsla i ditt hem. Ställets främsta funktion är förstås att förvara dina vinflaskor. Men tack vare formen kan man också placera saker ovanpå stället, varför inte en krukväxt eller en nätt lampa till exempel? Vinfacken är 8,5 cm i diameter och rymmer även normalstora champagneflaskor.

Vinstället är handgjort av kunniga möbelsnickare och varje möbel är därför helt unik - det här är inga serieproducerade föremål. Stället är bestruket med en brun lasyrfärg som ger en vacker yta men samtidigt framhäver träets naturliga skiftningar. 

Just det här vinstället rymmer 30 vinflaskor, men det finns även i tre andra storlekar – välj mellan både större och mindre varianter: 14 flaskor, 20 flaskor eller 40 flaskor.

Vinstället levereras helt färdigmonterat.

Höjd: 153 cm
Bredd: 32 cm
Djup: 32 cm
Vikt: 20 kg

Miljö: Återvunnen FSC-certifierad teak

Skötselråd: Teak är ett underhållsfritt och hållbart träslag. Om du skulle råka spilla på teakträ bör du torka av genast med fuktad trasa och mild tvål eller diskmedel, undvik starka rengöringsmedel.

JK Form logotyp