Stående vinställ teak 40 flaskor

6 495:-
3 995:-
Unikt, vackert och hållbart
Miljövänliga material
Säker betalning

Ett högt vinställ av massivt trä på 2 meter stående golvmodell för hela 40 flaskor

Det här är ett rejält tilltaget vinställ för den som vill ligga på lite större vinlager hemmavid. Stället mäter hela 2 meter på höjden och är en helt unik möbel som är handtillverkad av massiv återvunnen teak som förstås är miljömärkt med FSC. Det funkar även alldeles utmärkt att använda det liggande. Vinstället är målat med ett tunt lager brun lasyr som ger en vacker och rustik känsla samtidigt som träets naturliga ådring framträder. Vinfacken är 8,5 cm i diameter och rymmer även normalstora champagneflaskor.

Det här är ett av många vinställ i teakträ som du hittar här hos Homezan – vi har både vägghängda vinställ och stående vinställ av flera slag. Just den här varianten går att få i fyra mindre storlekar också, som rymmer 14 flaskor, 20 flaskor eller 30 flaskor.

Vinstället levereras färdigmonterat utan lösa delar eller skruvar.

Höjd: 200 cm
Bredd: 32 cm
Djup: 32 cm
Vikt: 25 kg

Miljö: Återvunnen FSC-märkt teak

Skötselråd: Teak är ett mycket hållbart och motståndskraftigt träslag som inte behöver någon regelbunden behandling eller underhåll. Om du skulle spilla ut något på din teakmöbel ska du torka av det snarast med fuktad trasa och mild tvål eller diskmedel, undvik starka rengöringsmedel.

JK Form logotyp